Đoković: Jelena Janković se vraća tenisu!

  • 05.06.2020. 12:10

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, otkrio je veliku vijest u Jutarnjem programu televizije Prva.

Srpski teniser pričao je predstojećem spektaklu Adrija turu koji će se održati u Beogradu, Zadru, Banjaluci i Podgorici.

"Sa velikim zadovoljstvom najavljujem Jelenu Janković koja će se vratiti na teniski teren poslije više od dvije godine", rekao je Đoković.

Jankovićeva se poslije toga video pozivom na kratko uključila u program i rekla:

"Ćao Nole uskoro krećem za Beograd. Hvala ti puno što si me zvao da budem dio spektakla. Pozdrav svima i vidimo se u Beogradu".

Jelena i Novak će zajedno naći na terenu (miks dubl), uz Olgu Danilović, najbolju srpsku mladu teniserku, Nenada Zimonjića, jednog od najuspješnijih dubl igrača u istoriji tenisa, ali društvo će im praviti brojni drugi gosti iznenađenja.

Turnir u Beogradu igraće se na terenima TC Novak (13/14. jun), potom se seli u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul).

Jelena Janković posljednji meč odigrala je na US openu 2017. godine.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм