Spremaju se za turnir

Đoković i Džumhur trenirali u Beogradu

17:18, 05.06.2020.
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković odradio je trening na centralnom terenu, na stadionu gdje će se odigrati mečevi "Adria Tour" od 12. do 14. juna.

Društvo mu je pravio Damir Džumhur, prvi nosilac TSS Tura, takmičenja koje će da prethodi glavnom događaju za vikend, a na kom će teniser iz Sarajeva pokušati da obezbjedi mjesto uz Đokovića, Dominika Tima, Aleksandra Zvereva, Grigora Dimitrova i druge.

Radovi na tribinama su još u toku, ali sve će biti spremno za veliki sportsko humanitarni događaj, na kom će tri dana publika moći da uživa u majstorskim potezima svjetskih asova, ali i da uživa u dubl mečevima, egzibicionim duelima, zabavnom programu, koncertima.

Koliko je veliko interesovanje javnosti za "Adria Tour" svjedoči podatak i da je danas za svega par minuta rasprodat još jedan kontigent od 1.000 kompleta ulaznica. Na blagajnama Ticket Visiona i putem sajta Tickets.rs redovi su stvoreni od ranih jutarnjih sati, a putem sajta je u svakom trenutku od 10 časova bilo preko 2000 ljudi, piše Sport klub