Sao Paolo

Đere u drugom kolu

  • 27.02.2019. 21:04

Laslo Đere je savladao Italijana Alesandra Đanezija sa 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:4, i plasirao se u drugo kolo turnira u Sao Paulu. Naredni rival srpskoj tenisera je drugi nosilac Malek Džaziri iz Tunisa.

Laslo Đere je prebrodio prvu prepreku na turniru u Brazilu. Poslije velike borbe, savladao je Italijana Đanezija, koji je pružio veliki otpor i osvojio drugi set. Ipak, Đere je bio bolji u odlučujućem setu i zasluženo došao do trijumfa i plasmana u drugo kolo, gdje ga očekuje drugi nosilac turnira Džaziri.

Đere je na startu meča oduzeo servis protivniku. Stečenu prednost čuvao je sve do desetog gema, kada je servirao za set. Međutim, protivnik je uspio da vrati brejk i uvede set u taj-brejk. U ovom periodu oba tenisera su čuvala svoj servis da bi naš teniser prvi napravio mini-brejk na svoju set-loptu. Protivnik nije imao prilike za popravni, 7:5 u taj-brejku.

Naš teniser je loše ušao u drugi set, na startu je izgubio dva servisa, potom je vratio jedan, ali nije uspio da napravi preokret. Đanezi je sačuvao prednost i osvojio drugi set sa 6:4.

Odlučujući set je donio veliku borbu. Srpski teniser je nakon osvojenog svog servisa uspio da oduzme protivnikov, a potom i povede sa 3:0. U četvrtom gemu propustio je još dvije brejk lopte. Italijan je uzvratio u sedmom gemu, kada je osvojio i iskoristio prvu brejk šansu u setu. 

Potom su oba tenisera osvojila svoje servise da bi naš teniser u desetom gemu na servis protivnika uspio da od 40:0 dođe do brejk i meč lopte, koju je iskoristio i osvojio odlučujući set sa 6:4.

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм