Drugi reket Srbije

Đere dobio specijalnu pozivnicu za Indijan Vels

  • 02.03.2019. 16:16

Drugi reket Srbije Laslo Đere igraće na prestižnom Mastersu u Indijan Velsu koji počinje 7. marta!

Prva ATP titula, plasman u Top 30 i konačan proboj u vrh svjetskog tenisa koji po kvalitetu odavno zaslužuje, gurnuli su popularnog Lacija u prvi plan i to u svjetskim okvirima.

Pola planete je brujalo prethodnog vikenda kada je pehar u Rio de Žaneiru posvetio pokojnim roditeljima. A skok do 37. pozicije na svjetskoj ljestvici obezbijedio mu je novo priznanje.

Naime, srpski Dejvis kup reprezentativac je uz tri Amerikanca Rajlija Opelku, Donalda Janga i Džereda Donaldsona, te Kanađanina kojeg je savladao u finalu Rio de Žaneira i sinoć u četvrtfinalu Sao Paola, Feliksa Ože-Alijasima, dobio specijalnu pozivnicu za glavni žrijeb jednog od najprestižnijih turnira u svijetu "bijelog sporta".

As iz Sente je prošle godine zastao u prvom kolu prvog Mastersa sezone, a Srbiju će ovog puta u pustinji Kalifornije pretstavljati još Novak Đoković i najvjerovatnije Dušan Lajović.

"Vajld karte" za ženski dio takmičenja dodijeljene su Amandi Anasimovoj, Tejlor Taunsend, Sašiji Vikerti, Dženifer Brejdi, Desiki Peguli i Bjanki Andresku.

(MozzartSport)

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.