Juve bez Ronalda

Đenova savladala Juventus, prvi poraz Stare dame u sezoni

  • 17.03.2019. 14:34

Fudbaleri Đenoe iznenadili su Juventus i nanijeli mu prvi poraz ove sezone u Seriji A, u 28. kolu šampionata, rezultatom 2:0.

Juventusu je ovo bio prvi poraz u Seriji A, ali ne u sezoni, pošto su do sada pretrpjeli tri neuspjeha u Ligi šampiona i jedan u Kupu Italije.

Đenoa se ponovo pokazala kao "tvrd orah" Juventusu, s obzirom da su u prvom meču sezone na Alijancu odigrali 1:1. 

Prva zanimljiva situacija desila se u 32. minutu, kada je sudija Marko di Bolo dobio informaciju od VAR sobe o potencijalnom penalu za domaćina. Ipak, poslije konsultacije sa kolegama, sudija je odlučio da jedanaesterca nema. 

Masimilijano Alegri je "prodrmao" ekipu na poluvremenu, a to mu se isplatilo u 56. minutu, barem na prvi pogled. Paulo Dibala je pogodio mrežu Simonea Radua, ali je na scenu opet stupila VAR tehnologija, te je Dibalin gol poništen zbog ofsajda. 

Šok za "staru damu" vidjeli smo u 72. minutu, kada je Stefano Sturaro savladao Matiju Perina, koji je izuzetno loše procijenio let lopte. Sturaro je postigao gol samo par minuta nakon što je zamijenio srpskog fudbalera Darka Lazovića. 

"Tačku na i" stavio je veteran evropskog fudbala Goran Pandev. Iskusni 35-godišnji Makedonac je majstorskim šutem pogodio mrežu gostiju i povisio na konačnih 2:0.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.