NBA liga

Divcu novi četvorogodišnji ugovor od Kingsa

  • 11.04.2019. 16:21

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, produžio je ugovor sa ekipom iz Kalifornije do 2023. godine.

Kingsi su trinaestu godinu zaredom propustili plasman u plej-of, međutim ova sezona bila je ohrabrujuća i generalni utisak je da ekipa ide u dobrom pravcu.

Kako prenosi "The Atlethic" legendarni srpski košarkaš dobio je apsolutno povjerenje vlasnika Viveka Ranadiva i glavni zadatak će mu biti situacija oko trenera Dejva Jejgera.

Prema izvorima američkog portala sve je u rukama Divca i njegova će biti posljednja.

Jejgeru je ostala još jedna godina ugovora (5 miliona), a kako je u prošlosti imao nesuglasice sa Divčevim asistentom Brendonom Vilijamsom, očekuje se da se dođe do nekog rješenja.

Trener Sakramenta je ove sezone odradio sjajan posao, Kingsima je zamalo izmakao plej-of, ali su ostvarili najviše pobjeda u ligaškom dijelu sezone još od sezone 2005/2006.

Divac se u Sakramento vratio 2015. godine kao potpredsednik košarkaških operacija, a samo nekoliko mjeseci kasnije došao je na funkciju generalnog menadžera.

Njegov boravak na mjestu glavnog čovjeka franšize za sada je imao uspone i padove, međutim poslije ove sezone jasno je da ekipa ide u dobrom smjeru.
 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.