Dino Rađa: Nevjerovatna je količina s**nja po Novaku koji je napravio sve da pomogne nama Hrvatima

11:31, 24.06.2020.
Slavni košarkaš Dino Rađa osvrnuo se na situaciju oko Novaka Đokovića:

"Nevjerovatna je količina s**nja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više po***jat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi g**no. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionoci.

Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza s*at po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora. da ne tražin dalje.

Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili", napisao je proslavljeni košarkaš Dino Rađa na svojoj Facebook stranici.