Juventus

Dibala: Ronaldu sam rekao da ga pomalo mrzimo u Argentini

  • 01.04.2020. 20:31

Mediji sa Apenina od dolaska Portugalca Kristijana Ronalda iz madridskog Reala u Torino pišu da je Paulo Dibala na izlaznim vratima Juventusa, ali se Argentinac izborio za minutažu i učvrstio svoju poziciju.

On je još jednom istakao da mu je velika čast što ima priliku da igra sa dvojicom najboljih igrača svijeta – u reprezentaciji sa Leom Mesijem, a u Juventusu sa Ronaldom.

– Više puta razgovarao sam sa Ronaldom o svemu. Jednom sam mu rekao: ‘Kristijano, mi u Argentini te malo mrzimo. Zbog načina na koji igrač, hodaš, ponašaš se…’ Nama je Mesi broj jedan i jasno mu je bilo zašto on nije baš drag argentinskom narodu – izjavio je Dibala, prenosi Sportklub.

On je bio treći igrač Juventusa koji je zaražen virusom korona, a pozitivna na testiranju bila je i njegova djevojka. Dibala je sa ljepšom polovinom dvije nedjelje u izolaciji i dobro se osjećaju.

– Mnogo sam kašljao i bio veoma umoran. Uveče kada bih legao počela bi groznica. Pokušao sam da ostanem smiren i pratio sam uputstva doktora. Najvažnije je da se mnogo bolje osećam i svi simptomi su skoro prošli – dodao je Dibala.