Antalija

Despotović igra u životnoj formi

  • 08.02.2020. 19:38

Sa sedam postignutih golova u dresu Orenburga u prvom dijelu sezone Đorđe Despotović ućutkao je kritičare i dokazao da trenutno igra u životnoj formi. Dobre partije nisu prošle nezapaženo pa su tokom zimskog prelaznog roka stizale atraktivne ponude.

Ipak, odlučio je da ostane i pomogne saigračima u borbi za opstanak. Kao velika nagrada krajem novembra stigao je i poziv Ljubiše Tumbakovića u reprezentaciju Srbije. Kako kaže, nada se da će biti dio tima u baražu Lige nacija krajem marta mjeseca, ali i da će ostvariti cilj u ruskom šampionatu.

"Nadam se da ću nastaviti ovako, golovi su me preporučili reprezentaciji pa se nadam pozivu u martu i prolazu na Evropsko prvenstvo. Imao sam pozive iz Rusije i Kine, ali sam odlučio da ostanem i pomognem saigračima u borbi za opstanak. Pa ako se na ljeto nešto otvori razmišljaću u tom pravcu", rekao je Despotović.

Golgeter koji je prošao sve omladinske selekcije Crvene zvezde ističe da mu je taj klub i dalje u srcu. Svojevremeno mu je malo nedostajalo da dobije poziv u reprezentaciju BiH, a rekao nam je da bi se sigurno odazvao. Nedavno je na prijateljskoj utakmici protiv Borca u Antaliji postigao dva gola, a imao je samo riječi hvale za tim Branislava Krunića. Prisjetio se i perioda dok je nastupao za Astanu, za koju je tada igrao i Srđan Grahovac.

"Nisam pratio prvenstvo BiH, ali sada sam vidio da je Borac u vrhu i da ima dobru ekipu. U kontaktu sam sa Srđanom, bili smo i cimeri. Čujem se i sa ostalim našim igračima koji su tada bili u Astani", rekao je Despotović.

Od Despotovića se očekuje da nastavi golgetersku seriju. Prvi izazov u nastavku sezone ekipu Orenburga očekuje 28. februara protiv Krilje Sovjetov koju sa klupe predvodi Miodrag Božović.  
 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином