Premijer liga BiH

Derbi u Banjaluci, BL Volej dočekuje Gacko

  • 18.10.2018. 19:41

Odbojkašice BL Voleja sezonu u Premijer ligi BiH otvorile su sa dvije pobjede. Najvažniji je dobar početak, pa sa dodatnim samopuzdanjem sutra dočekuju ekipu Gacka.

Biće to derbi kola s obzirom na to da i protivnice imaju maksimalan učinak. Duel dvije ekipe uvijek garantuje dobru odbojku, pa banjalučanke u meč ulaze sa velikom željom da upišu nove bodove i zadrže vrh tabele. 

Banjalučki tim zadržao je gro igrčaica iz prošle sezone, i uz nekoliko kvalitetnih pojačanja nadaju se da ove godine mogu i stepenik više. Da se ulaže u kvalitet lige govori i činjenica da su se i ostali timovi pojačali, a svima je želja da sa trona skinu brčansko Jedinstvo. 

Treba ići korak po korak, kaže Gambiroža, a najvažnije je  da djevojke u svakoj utakmici pruže maksimum i ostave srce na terenu, pa će i rezultat doći. Osim takmičenja u premijer ligi BiH banjalučanke su se plasirale u finale kupa Republike Srpske, čime su automatski izborile i nastup na završnom turniru Kupa BiH.

Finale Kupa Republike Srpske biće igrano 10. novembra, a utakmica BL Volej - Gacko na programu je sutra u 20 časova u SD Borik. 

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.