Kik boks šampion

Denis Marjanović stečeno znanje prenosi na mlađe

  • 13.12.2018. 19:34

Mislim da sam imao bogatu karijeru i da je došlo vrijeme da stečeno znanje i veliko iskustvo prenesem na mlađe koji žele da se bave kik boksom, poručuje Denis Marjanović. 

Prije dva mjeseca ovaj borac pokrenuo je novi klub "Ares džim fajt" koji je tek u povoju, ali je već sada izazvao zavidno interesovanje kod Banjalučana. Marjanović ističe da je veoma zadovoljan odzivom. U "Ares džimu treninzi" su podijeljeni za takmičare, rekreativce, mlađe početnike, a tu je i ženska grupa.

"Želio sam da nakon svoje dugogodišnje karijere iskustvo prenesem na mlađe naraštaje. Takođe, napravili smo borilački ambijent koji je prepoznatljiv. Imamo ljude koji su rekreativci i nisu zainteresovani za takmičenje, ali žele da ubrzaju metabolizam i uđu u bolju formu, jer je ovo dobar koncept treninga za postizanje kondicije", rekao je Marjanović. 

Još uvijek nije rekao posljednju riječ kao kik bokser. U ring će ponovo 15. marta, a taj meč je možda njegov posljednji u profesionalnoj karijeri. Priznaje da se pronašao kao trener i da uživa u novoj ulozi. Mislim da smo napravili drugačiju priču, imamo jedinstven koncept u gradu po ugledu na neke evropske klubove kaže Marjanović.

"Želio sam da približim Banjaluci ovakav ambijent koji je jedinstven za naš grad. Imamo veliki odziv i drago mi je zbog toga. Napravili smo indrustrijski šmek što je prepisano iz Evrope. Vodimo računa o svakom takmičaru, podižemo intenzitet kao pojedinci ulaze u formu", dodao je Marjanović.

I oni koji sanjaju o tome da dostignu neke visine u kik boksu i da se raduju pobjedama u ringu imaju samo riječi hvale. Od Denisa možemo mnogo da naučimo. Pratio sam njegovu karijeru koja je zaista impresivna, kaže Milan Savanović. Dodaje da je zadovoljan uslovima u "Ares džimu".

"Za razliku od ostalih klubova odlično se radi. Treneri su sjajni, ne možemo poželjeti bolje. Oprema je nova i standardi su na visokom nivou", rekao je Savanović.

Ako uspijemo da izgradimo bar jednog uspješnog kik boksera u narednom vremenu to će biti velika čast za mene, ali i velika satisfakcija da nastavimo sa dobrim radom poručuje Marjanović.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.