Oporavlja se nakon operacije

Delegacija Zvezde posjetila Kuzmića

  • 19.07.2019. 17:12

Delegacija Košarkaškog kluba "Crvena zvezda" posjetila je danas u Urgentnom centru u Beogradu povrijeđenog košarkaša Ognjena Kuzmića, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi i oporavlja se nakon operacije na Odjeljenju intenzivne njege.

"Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Kuzmićevim trenutnim stanjem i postepenim, ali sigurnim oporavkom, nakon operacije", saopšteno je iz Kluba nakon posjete tročlane delegacije, koju je predvodio predsjednik KK "Crvena zvezda" Nebojša Čović. 

Precizirano je da je Kuzmić u svjesnom stanju, da pokreće sve ekstremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa ljekarskim timom koji o njemu danonoćno brine. 

Kuzmić je teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se u nedjelju, 14. jula, dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima. 

Konstatovani su mu prelomi kostiju lica, vilice, otok mozga i nagnječenje grudnog koša. 

NJemu je prva pomoć pružena na Kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, odakle je u indukovanoj komi prevezen u Beograd.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.