Laporta izvlači posljednji adut

"Daćemo Mesiju ponudu koju neće moći da odbije"

  • 03.01.2021. 18:03

Kandidat za predsjednika Barselone, Đoan Laporta,  kaže da ima vremena da iznese "ubjedljiv prijedlog" Lionelu Mesiju, čiji ugovor s klubom ističe u junu.

Mesi od 1. januara 2021. ima pravo da pregovara sa drugim klubovima.

"Rekao je da će sačekati kraj sezone (da donese odluku) i to nam daje vremena da mu iznesemo ubjedljiv prijedlog", rekao je Laporta koji je već bio predsjednik kluba od 2003. do 2010. - godine.

Ali kao što je Laporta istakao, Mesi je u intervjuu španskoj televiziji La Seksta rekao da "još nije donio odluku o svojoj budućnosti".

To što će čekati kraj sezone, Laporta je opisao kao pozitivno, čak iako je argentinska zvijezda u istom intervjuu rekla da "klub prolazi kroz teško vrijeme" i da će biti "teško vratiti ga nivo na kojem je bio".

Umoran od lošeg vođenja kluba, promjena trenera i razočaravajućih rezultata, poput poniženja od Bajerna iz Minhena (8:2), Mesi je prošlog ljeta želio da napusti klub. Međutim, tadašnji predsjednik Zozep Maria Bartomeu se pozvao na klauzulu u ugovoru, pa je Argentinac ostao u klubu jer nije želio da ide na sud.

- Imam kredibilitet kod Lea. Uvijek mi je govorio da se obistinilo sve što sam mu govorio. Zna da, ako dam riječ, da je držim - rekao je Laporta.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.