Laso ostao u čudu

Da li ste ikada vidjeli ovakav meč? Real nije izveo nijedno slobodno bacanje

  • 26.02.2021. 08:39

Evroliga je nekako sinoć ostala u sjenci svih dešavanja na fudbalskim terenima širom Evrope, gdje je vođena borba za prolazak u osminu finala Lige Evrope. A na meču između Real Madrida i Žalgirisa, koji je Kraljevski klub lako riješio u svoju korist (70:58), vidjeli smo jedan prilično zanimljiv podatak.

Naime, Kraljevići su bili zaista sjajni na šutu za dva i za tri poena, gdje su začudo imali identičnih 14/29, ali jedna stvar u statistici zaista „bode oči“. 

Real Madrid nije izveo nijedno slobodno bacanje! Sa druge strane, Žalgiris je samo 12 puta otišao na liniju za slobodna bacanja, a bio je perfektan.

Tek, treba pomenuti da je utakmicu vodio jedan srpski arbitar – Milivoje Jovčić, zajedno sa dobro poznatim Damirom Javorom i Kristapsom Konstantinovsom. Real Madrid je rezultatski u korist riješio tri od četiri četvrtine.

Stoga, sasvim jasna je reakcija Pabla Lasa, kada je vidio papir sa statističkim podacima.

Jednostavno ni sam nije mogao da vjeruje da njegova ekipa nije išla da šutira penale apsolutno nijednom.

- Prvi put u životu vidim utakmicu u Evroligi gdje jedan tim nije izveo nijedno slobodno bacanje. Pitam vas, jer su me igrači u svlačionici pitali da li sam ikada u životu vidio utakmicu gdje ekipa nije išla na liniju penala jedan, jedini put. Ali ovo me natjera da se zamislim, jer ću otići ponovo tamo, kod svojih igrača i moraću nešto da im kažem. Ali za ovo nemam nikakvo objašnjenje – prokomentarisao je utakmicu Laso.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија