Predsjednik i premijer Srpske

Cvijanovićeva i Višković čestitali Đokoviću osvajanje titule u Parizu

17:47, 03.11.2019.
Izvor: Srna
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Novaku Đokoviću osvajanje Masters turnira u Parizu.

"Sjajnom igrom i osvajanjem ovog turnira obradovali ste brojne ljubitelje tenisa i sve Vaše vjerne navijače u Republici Srpskoj, te još jednom potvrdili da ste najbolji teniser na svijetu", navela je Cvijanovićeva u čestitki.

U čestitki koju je uputila u ime građana Republike Srpske i svoje ime, Cvijanovićeva je poželjela Đokoviću da i u budućnosti ostvaruje samo najbolje rezultate, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje titule na Masters turniru u Parizu, čime je učinio ponosnim i sve ljubitelje sporta u Srpskoj.
Višković je naveo da posvećenost i upornost Đokovića treba da budu motiv i primjer svim sportistima kako se postižu vrhunski rezultati, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.
"U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja titule prvaka u finalu Masters turnira u Parizu. Osvojivši peti trofej na ovom truniru, nastavili ste da predstavljate svoju zemlju na najbolji način, a obradovali i učinili ponosnim sve ljubitelje sporta u Republici Srpskoj", naveo je Višković.
On je poželio srpskom teniseru puno uspjeha i na narednim takmičenjima, da nastavi da niže pobjede i osvaja trofeje.
Srpski teniser Novak Đoković osvojio je peti put Masters u Parizu, savladavši Kanađanina Denisa Šapovalova sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.