Sve jači i opasniji borci

Čedo Pantić ponovo ima veliki test, u ringu sa Milanom Palešom

  • 18.09.2019. 19:38

Iz meča u meč Čedo Pantić ide na megdan sve jačim i opasnijim borcima. Tako je ovaj put dobio poziv iz Slovačke gdje ga čeka borba protiv najboljeg tamošnjeg kik boksera Milana Paleša.

Riječ o renomiranom borcu, 36-godišnjaku koji je dodirnuo visine ovog sporta. Borio se u prestižnoj organizaciji Kunlun, a ove godine očekuje ga meč za svjetsku titulu u Enfjužinu. Njegova impresivna biografija neće zaplašiti Pantića koji je bez razmišljanja prihvatio ovaj meč u slovačkom Popradu.

"Sigurno neće biti nimalo lako. Prihvatio sam poziv jer sam bio na 90 odsto fizičke spreme. Ovo je veliki izazov za mene, ko je u svijetu kik boksa dobro zna za Milana Paleša. Riječ je o odličnom borcu, ali vjerujem u sebe i pobjedu u Slovačkoj", rekao je Pantić. 

Pantić ovaj meč dočekuje u dobrom fizičkom stanju. Uvijek besprijekorno spreman ističe da je ovaj put nešto drugačije radio. Posljednjih dana prolazi kroz standardan proces skidanja kilaže.

"Mislim da sam spremniji nego ranije. Radio sam napornije nego ikad. Kondicioni trener je napravio dobar plan, obarao sam formu i tempirao da budem najbolji za ovaj meč", rekao je Pantić. 

Meč u Popradu je u petak i Pantić će raditi u okviru organizacije Boj o Tatri. Predviđene su tri runde po tri minuta u kategoriji do 71 kilograma. 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.