Megdan

Čedo Pantić ide po pobjedu protiv najtežeg protivnika dosadašnje karijere

  • 26.06.2019. 11:31

Izazov karijere očekuje Čedu TDI Pantića. Najbolji srpski kik bokser večeras će u organizaciji Megdana protiv sebe imati opasnog Dagestanca Ramazana Razakova. 

Pantić brani pojas u K1, kategoriji do 73 kilograma. 

Dvorana "Pinki" u Sremskoj Mitrovici pretvoriće se u domaći teren za člana KBS Hektor. Pantić od ulaska u Megdan ima veliku podršku i gotovo fudbalsko navijanje. Iako je ovaj peti Megdanov događaj iz Novog Sada prebačen u Mitrovicu, u manju dvoranu, očekuje se pravi spektakl. 

Meč večeri radiće Pantić i Razakov. Prvobitno je izazivač bio borac iz Kirgistana Dastan Šaršeev, ali se zbog povrede povukao. On je ranije poražen od Razakova koji je savladao i Hrvata Tea Mikelića. Upravo je Pantić posljednji meč radio sa Mikelićem i do sada mu je ta pobjeda bila najveć u karijeri. Mladi borac očekuje da nastavi trijumfalni niz iako zna koliko će biti komplikovano.

"Imam ozbiljnog protivnika i najteži ispit u karijeri. Spreman sam za izazov i učiniću sve da pojas ostane u Republici Srpskoj. Idemo do kraja. Prošao sam paklen kamp koji je trajao tri mjeseca. Zahvalan sam svima koji su pomogli u pripremama, svojim trenerima i sparing partnerima. Svaki sparing radio sam do posljednjeg atoma snage, zato sam siguran u sebe i vjerujem da mogu odbraniti pojas. Snagu mi daje publika, svaki meč imam veliku podršku i zbog njih ću ostaviti srce u ringu. Nadam se da će u Mitrovici biti slična atmosfera", poručio je Čedo Pantić uoči velikog meča.

A Razakov se pokazao kao veoma čvrst borac sa razornim udarcima. Pantić je brži i tu bi mogla da bude njegova prednost. Jasno je da momak iz Modriče ne bira protivnike, prihvatio je ponudu organizatora, jer kako kaže, šampion se postaje ako radiš sa najboljima. 

Sa njim je saglasan i trener Predrag Stanković. Respekt prema rivalu je tu, ali je siguran u mogućnosti svog pulena koji je prethodnim pobjedama stekao veliko samopouzdanje. A nije da su Čedi davali velike šanse protiv Mikelića, nesvjesni njegovog kvaliteta. Pantića sada gledaju drugim očima, kao momka sa ogromnim potencijalom.
 
"Znam kroz šta smo prošli tokom pripremnog kampa tako da sam prezadovoljan odrađenim. Očekujem pobjedu koja bi bila veoma važna za nas, ali i za cijelu Republiku Srpsku i naš sport – poručio je Stanković.

Program u dvorani "Pinki" počinje večeras od 20 časova. Kulminacija večeri desiće kada Pantić i Razakov uđu u ring i tada će atmosfera dostići vrhunac. 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.