ZBog podrške Salviniju

Brutalan napad na Mihajlovića: "Nacionalisto, zaslužuješ rak"

  • 22.01.2020. 20:47

Trener Bolonje Siniša Mihajlović našao se na udaru dijela italjanske javnosti pošto je u jednom intervjuu podržao lidera Lige severa Matea Salvinija.

Mihajlović je podržao Salvinijevu partiju koja pokušava da osvoji vlast u regiji Emilija-Romanja kojoj pripada i grad Bolonja.

"Ima moj glas i nadam se da može da pobjedi. Sreli smo se prije nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovjek koji ono što obeća to i uradi", rekao je Mihajlović za italijanske medije.

Srpskom treneru, koji se od jula prošle godine bori sa leukemijom, mnogi su poslije ovoga poželjeli sve najgore.

Neki su Mihajlovića opisali kao "nacionalistu koji je bio privržen Slobodanu Miloševiću i Željku Ražnatoviću", a bilo je komentara u kojima se ističe da je "zaslužio kancer".

Salvini je među prvima pružio riječi podršle Mihajloviću kada se saznalo da boluje od leukemije, a kada je srpski trener 40 dana poslije toga odlučio da ode iz bolnice i vodi svoj tim, upravo je Salvini dao najveći mogući kompliment.

""Počnite prvenstvo ponovo, ali ljudi fudbala čekaju na tebe: Napred Siniša, napred borče!", napisao je Salvini.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.