"Hektor fight night"

Borilački spektakl u Banjaluci

  • 07.10.2019. 15:55

Klub borilačkih sportova Hektor priprema veliki spektakl za sve ljubitelje MMA, K1 i boksa. Banjaluka će 8. novembra biti domaćin revije "Hektor fight night" koja će biti održana u dvorani "Borik".

Ljubitelji borilačkih sportova iz Banjaluke i okruženja imaće priliku da na djelu vide najbolje domaće borce Denisa Marjanovića i Čedu Pantića kao zvijezdu u nastajanju. Zatvaranjem takozvanog "fight carda" publiku u "Boriku" očekuje desetak kvalitetnih mečeva, a imena svih učesnika i rivali domaćih boraca uskoro će biti poznati.

 
"Hektor fight night" je događaj koji će produkcijski biti podignut na veoma visok nivo i kao takav biće jedinstven u regionu. Banjaluci nedostaje ovakav spektakl, jer je prošlo mnogo vremena otkako je publika mogla da uživa u nekom sličnom događaju.

"Sada je pravo vrijeme da organizujemo ovaj "event", jer imamo šta da ponudimo. Mislim da se naša publika uželjela kvalitetnih mečeva, a oni koji istinski vole borilačke sportove ne moraju da putuju u druge zemlje kako bi pogledali dobre borbe. "Hektor fight night" predstavlja veliki organizacioni izazov, znali smo u šta ulazimo i već sada mogu reći da su ostale samo finese, a publici poručujem da očekuje pravi spektakl", rekao je Predrag Stanković, osnivač KBS Hektor, organizatora ovog događaja.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.