"Hektor fight night"

Borilački spektakl u Banjaluci

15:55, 07.10.2019.
Izvor: ATV
Klub borilačkih sportova Hektor priprema veliki spektakl za sve ljubitelje MMA, K1 i boksa. Banjaluka će 8. novembra biti domaćin revije "Hektor fight night" koja će biti održana u dvorani "Borik".

Ljubitelji borilačkih sportova iz Banjaluke i okruženja imaće priliku da na djelu vide najbolje domaće borce Denisa Marjanovića i Čedu Pantića kao zvijezdu u nastajanju. Zatvaranjem takozvanog "fight carda" publiku u "Boriku" očekuje desetak kvalitetnih mečeva, a imena svih učesnika i rivali domaćih boraca uskoro će biti poznati.

 
"Hektor fight night" je događaj koji će produkcijski biti podignut na veoma visok nivo i kao takav biće jedinstven u regionu. Banjaluci nedostaje ovakav spektakl, jer je prošlo mnogo vremena otkako je publika mogla da uživa u nekom sličnom događaju.

"Sada je pravo vrijeme da organizujemo ovaj "event", jer imamo šta da ponudimo. Mislim da se naša publika uželjela kvalitetnih mečeva, a oni koji istinski vole borilačke sportove ne moraju da putuju u druge zemlje kako bi pogledali dobre borbe. "Hektor fight night" predstavlja veliki organizacioni izazov, znali smo u šta ulazimo i već sada mogu reći da su ostale samo finese, a publici poručujem da očekuje pravi spektakl", rekao je Predrag Stanković, osnivač KBS Hektor, organizatora ovog događaja.