Banjaluka

Borci spremni za "Hektor fight night"

  • 07.11.2019. 19:44

Borci koji će da zakorače u "Hektorov" ring u dvorani "Borik", suočili su se na zvaničnom vaganju dan uoči borilačke manifestacije "Hektor fajt najt".

Oni su, poručuju, i silno motivisani da se banjalučkoj publici predstave u najboljem svijetlu, jer, kako kažu, grad na Vrbasu, nadaleko poznat, po tome što baštini dugu tradiciju borilačkih sportova, to zaslužuje. 

Među onima koji će sutra da se nađu u ringu je i Danilo Tošić kojeg očekuje duel sa Petrom Jamanom.

"Nas dvojice se dobro poznajemo. Ovo će da nam bude treći meč. Jedan sam dobio, a jedan izgubio. Nadam se da ovaj treći meč ide u moj korist", istakao je Danilo Tošić, kik bokser.

Zvijezde večeri biće Denis Marjanović i Čedo Pantić. Iskusni banjalučki kik bokser poručuje da jedva čeka prvi zvuk gonga, dok Pantića nije omelo ni što mu je u posljednji čas borbu otkazao Adi Duraković, pa će umjesto sa njim na megdan protiv Jasmina Ramića. 

"Što se tiče te promjene mene to ne zanima. Ja uvijek idem na pobjedu. Ko god da je na suprotnoj strani ringa, ja ću da dam svoj maksimum i očekujem pobjedu kao i uvijek", rekao je Čedo Pantić, kik bokser.

"Nakon šest godina nastupiću u Banjaluci. Iako sam u jednom trenutku razmišljao o povlačenju iz ringa, prijedlog, mog velikog prijatelja Predraga Stankovića, da nastupim na ovoj manifestaciji pred banjalučkom publikom, nisam mogao da odbijem. Ja ću dati sve od sebe da ostvarim pobjedu i da publici priuštim dobar "fajt"", naglasio je Denis Marjanović, kik bokser.

Predrag Stanković, glavni krivac za ovu borilačku priču, ne krije da mu je donekle planove pokvarilo nekoliko otkaza boraca, ali da su, uprkos tome, u Klubu borilački sportova "Hektor" zadovoljni i da očekuju izuzetno kvalitetne borbe u ringu. 

"Želim da se zahvalim svim sponzorima, posebno kompaniji Prointer, koja je stala iza ovog projekta, i ovo se ne bi moglo organizovati da nismo imali njihovu podršku. Nadam se da ćemo sutra naveče napraviti istinski spektakl koji ovaj grad zaslužuje. Ovo je grad boksa i kik boksa, a sutra nas očekuje deset kvalitetnih borbi", rekao je Predrag Stankovic, organizator.

Borilačka manifestacija "Hektor fajt najt" počinje sutra u 20.00 časova u dvorani Borik. 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.