Izgubili u Tuzli

Borac upisao prvi poraz ove sezone

  • 04.08.2019. 07:23

Fudbaleri banjalučkog Borca upisali su prvi poraz ove sezone. Na tuzlanskom "Tušnju", ekipa Tuzla Sitija savladala je Borac rezultatom 2:1.

Junak utakmice bio je Vojo Ubiparip koji je postigao oba gola za domaćina, dok je kapiten Stojan Vranješ pogodio za Borac.

Nakon, ne previše dopadljive igre u prvom poluvremenu, utakmica na "Tušnju" rasplamsala se u drugom poluvremenu.

Ekipa Tuzla Sitija dolazi do vodjstva u 63.minutu, Fudbaleri Tuzla Sitija poveli su sa 1:0 u 63.minutu, nakon što je Vojo Ubiparip, iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora, matirao golmana banjalučkog Borca, Mladena Lučića.

Samo tri minuta kasnije, fudbaleri Borca dolaze do izjednačenja. Nakon slobodnog udarca sa desne strane, stvorila se velika gužva u kaznenom prostoru domaćina, a najbolje se snašao kapiten Borca, Stojan Vranješ koji odličnim volej udarcem postiže gol za "crveno plave".

U 83.minutu, ponovo na scenu stupa Vojo Ubiparip, koji na centaršut Sesara šalje loptu iza leđa Lučića za konačan rezultat.

Do kraja utakmice, kapiten Borca, Stojan Vranješ, bio je u prilici da donese bod svojoj ekipi, ali je lopta nakon njegovog majstorskog udarca završila na stativi gola Fejzića.

"Odigrali smo jednu otvorenu utakmicu. Mislim da smo, u prvom poluvremenu, bili bliže postizanju gola. U drugom, ekipa Tuzla Sitija je odigrala dosta dobro. Mi smo uspjeli da se vratimo nakon primljenog gola, ali na kraju nam je nedostajalo i malo sreće da izvučemo povoljan rezultat. Čestitam ekipi Tuzla Sitija na pobjedi, a mi se okrećemo narednim utakmicama." ,izjavio je trener Borca, Branislav Krunić, odmah nakon utakmice.

U narednom premijerligaškom kolu, "crveno plavi" idu na noge Radniku, a ta utakmica na programu je 10.avgusta.

(Foto: N1)

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.