Borac u završnoj fazi priprema na Zlatiboru

  • 02.07.2019. 11:47

Fudbaleri Borca ulaze u završnu fazu priprema na Zlatiboru. Pred njima su još četiri utakmice, od čega dvije sutra protiv Spartaka iz Subotice i kruševačkog Napretka. Na treninzima se radi na taktičkim finesama. Uvježabavao se presing te iznošenje lopte pod pritiskom. Tu su Marko Jovanović i Nemanja Janičić pokazali kvalitet da i pod pritiskom reaguju mirno i nađu rješenje. Pristuna je velika želja kod svih igrača da se nametnu novom treneru Branuslavu Kruniću.

"Zadovoljan sam, imamo vrhunske uslove. Nema razloga da ne radimo na pravi način. Igrači su disciplinovani, malo umorni, to se posebno vidi kod mlađih. Stariji su navikle na ovake napore. Novajlije se polako adaptiraju. Ubacujemo ih u ritam, Marko Mirić i Marko Jovanović postepeno rade kako ih ne bi preopteretili. Došli su na vrijeme i imamo vremena da ih uklopimo" – rekao je Krunić.

Borac ujutru igra protiv Spartaka, a naveče protiv Napretka.

Do kraja priprema na Zlatiboru igraće protiv lučanske Mladosti i rumunskog Brašova.

Foto: Bojan Jakovljević

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.