ABA 2

Borac traži prolaz u polufinale: Podgorica sa plus četiri ulazi u posljednju četvrtinu

  • 21.04.2021. 12:19

Borac je u drugu utakmicu četvrtfinala ABA 2 lige protiv Podgorice prenio četiri poena prednosti.

III četvrtina

Serija Novaka Musića dovela je Podgoricu do plus šest, ali Dejvis sa linije penala smanjuje na četiri poena razlike za kraj treće četvrtine.

Druga utakmica mnogi tvrđa od one koja je igrana u ponedjeljak. Banjalučani ne mogu ništa da pogode sa distance i to je glavni razlog zašto su u rezultatskom minusu. Svaki put kada domaći imaju priliku da trče, odlično kažnjavaju rivala preko Musića i Čarapića. 

Borcu je potrebna dobra posljednja četvrtina za polufinale.

II četvrtina

Na veliki odmor Borac ide sa minusom od dva poena. Podgorica je umirila Kneževića, a Borac osim startnog plejmejkera nema tako raspoloženog igrača. Crnogorski tim vodi 37-35, u završnici su imali napad da tu razliku povećaju, ali su napravili grešku.

I jedni i drugi pogodili su po tri trojke, Borac i 15 pokušaja, Podgorica iz četiri manje. Bilo bi dobro dobro da se neko priključi Kneževiću koji je jedini pogađao sa distance. Borac mora da kontroliše loptu i posjed i smanji broj grešaka. Knežević je dao 14,Dejvis osam, na drugoj strani Musić 10 poena, Čarapić devet.

I četvrtina

Banjalučani su uvodnu dionicu otvorili su sjajno sa tri trojke Draška Kneževića, ali ekipa Zorana Kašćelana pronalazi način kako da parira. Poslije deset minuta igre Banjalučani vode 18-17.

Mnogo intenziteta i vatre viđeno je na parketu Morače, u klinč su ušli Tanasković i Tomašević pa potom Leskou i Tmušić. Vatreno je u revanš utakmici Borca i Podgorice.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок