ATV u Antaliji

Borac siguran u prvoj provjeri

  • 30.01.2019. 19:37

Fudbaleri Borca savladali su rumunsku Čikzeredu rezultatom 2-0 u prvoj kontrolnoj utkamici na pripremama u Antaliji. Banjalučki "crveno plavi" slomili su otpor rivala u drugom poluvremenu. Prvi gol postigao je Igor Aničić u 58. minutu, a pola sata kasnije konačan rezultat postavio je Bojan Batar.

"Prva utakmica nakog dugo vremena. Svi smo zadovoljni zbog rezultata koji smo ostvarili. Šef je od nas tražio borbenost i to smo pokazali. Biće još utakmica da uđemo u kontinuitet igara i da se dobro spremimo za nastavak prvenstva", istakao je Igor Aničić, FK Borac.

"Malo su nam teške noge i umorni smo. Ipak, potrudili smo se i ostvarili pobjedu. To je najvažnije. Drago mi je da sam dobio priliku, postigao sam gol i srećan sam zbog toga", istakao je Bojan Batar, FK Borac.

Trener Borca, Darko Vojvodić, nije krio zadovoljstvo izdanjem svoje ekipe koja je svih devedeset minut kontrolisala dešavanja na terenu. Kaže, da ga posebno raduje voljni momenat kod igrača koji stoički podnose sve napore svojstevene ovom dijelu priprema za nastavak sezone.

"Najzadovoljni smo zbog onoj jutrošnjeg treninga. Odradili smo ga zaista momački, jedno sat i po bez lopte, pa je mojim fudbalerima ova utakmica došla kao vid oporavka. Momci su odigrali zaista odlično i perfektno. Zadovoljan sam, bez obzira na rezultat, to nam je bilo u drugom planu, ali vidjeli ste kakav je bio njihov odnos prema utakmici, ali i treningu. Generalno, ponašanje igrača u Antaliji je za svaku pohvalu", istakao je Darko Vojvodić, trener FK Borac.

"Borčevu" delegaciju u Antaliji, danas je posjetio Srđan Grahovac, nekadašnji član "crveno plavog tabora", a odnedavno ponovo fudbaler Rapida iz Beča. Grahovac je sa svojim klubom na pripremama u Antaliji, a prvi slobodan trenutak iskoristio je da se vidi sa svojim bivšim saigračima i prijateljima iz banjalučkog Borca.

"Iskoristio sam slobodno popodne da posjetim svoje stare drugove sa kojima sam svakodnevno u kontaktu. Znao sam da igraju utakmicu i došao sam da im pružim podršku sa tribina i što je najbitnije da se još malo družimo u hotelu", istakao je Srđan Grahovac, fudbaler Rapida iz Beča.

Za "crveno plave", u Antaliji, nema predaha. Fudbaleri Borca sutra se vraćaju ustaljenom režimu, dva treninga dnevno, a već u petak ih očekuje nova kontrolna utakmica protiv ekipe Ahmedija iz Groznog. 

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.