Poraz "crveno-plavih" u Antaliji

Borac pokazao zube protiv Šahtjora

  • 05.02.2021. 12:21

Fudbaleri Borca pružili su dobar otpor Šahtjoru u prijateljskoj utakmici u Antaliji, ali je ukrajinska ekipa zahvaljujući golovima Jevhena Konopljanke krajem prvog poluvremena slavila 2:0.

Izabranici Marka Maksimovića bili su ravnopravan rival većim dijelom prvog poluvremena, ali je Šahtjor postepeno preuzimao konce igre i golovima u 39. i 41. minutu došao do dva gola prednosti koje su sačuvali do kraja susreta. 

U drugom poluvremenu viđena je ravnopravna borba, a najbolju priliku za "crveno-plave" propustio je Aleksandar Vojnović, koji je u 72. minutu pogodio stativu. Nekoliko trenutaka kasnije Mehanoviću je poništen čist gol, zbog dosuđene ofsajd pozicije.  

Borac je protiv Šahtjora nastupio u sastavu: Pavlović, Dujaković, Milojević, Ćosić, Subić, Mols, Meleg, Vranješ, Zakarić, Lukić, Čavić, a priliku u drugom poluvremenu su dobili i Mehanović, Brtan, Bosančić, Šikanjić, Vojnović i Georgiev. Bila je ovo druga pripremna utakmica za banjalučku ekipu u Antaliji, dok je za Šahtjor ovo bila generalka pred početak drugog dijela sezone.  

"Zadovoljan sam, igrali smo protiv tima koji je dvaput dobio Real Madrid. Danas su izveli na teren sve što imaju, mislim da smo im dobro parirali. Imali smo šanse, Čavić je u prvoj minuti mogao do gola, u drugom poluvremenu nam je poništen pogodak. Nisam zadovoljan igrom u posljednjih pet minuta poluvremena i to zamjeram momcima", rekao je Maksimović.

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок