Dvije meč lopte

Borac otputovao u Ljubiški da završi posao!

  • 07.06.2019. 14:40

Borac je put Ljubuškog otputovao sa jasnom ambicijom, a to je pobjeda. Crveno-plavi imaju šansu da naprave brejk i to žele da iskoriste. 

Pobjedom bi na sjajan način okončali dugu sezonu, ali poručuju i ako te ne učine u prvom meču, imaće priliku za popravni. Borac i Izviđač do sada su odigrali tri meča, a Banjalučani su ostavrili dvije pobjede, uz jedan remi. 

"Znamo protiv koga igramo, koliko su jaki. Namučili su nas u sve jednoj utakmici, međutim, još nismo poraženi od njih i nadamo se da će tako ostati i sutra. Ova utakmica će biti mentalno teška koliko za njih tako i za nas. Oni nemaju šta da izgube. Imaju šta da izgube, gube titulu ako ne pobijede sutra i to je ogroman pritisak. Međutim i mi smo svjesni da nam je mnogo lakše da riješimo u prvoj utakmici, nego u drugoj. Ali, naša neka prednost je da ako ne riješimo to sutra imamo još jednu šansu", rekao je trener Borca Mirko Mikić. 

Osim dvije meč lopte, prednost Borca je i širina klupe, jer u svakom trenutku, kaže Mikić, ima igrače spremne da riješe utakmicu. To se, dodaje, pokazalo tokom sezone, jer svaki put drugi igrač iskoči u prvi plan. U prvom duelu dvije ekipe u Banjaluci, odgovornost je u ključnim momentima preuzeo Srđan Mijatović, koji se nada da će i sutra Borac držati konce u svojim rukama. 

"Ta ekipa jeste najopasanija, jer nemaju više šta da izgube. Oni idu na pobjedu i to je sve što njima odgovara. Ja se nadam da ćemo mi držati utakmicu u našim rukama, kao i do sada, jer nemamo poraz protiv njih. Mi kroz cijelu sezonu imamo uspona i padova, ali bitno je da smo pokazali da smo se i uz te padove izdigli i na kraju pobijedili", poručio je Srđan Mijatović

Utakmica Izviđač-Borac igra se sutra u 20 časova. Eventualna majstorica na programu je u srijedu takođe u Ljubuškom. 

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина