Premijer liga BiH

Borac ide u Tuzlu po nastavak pozitivnog niza

  • 02.08.2019. 19:49

Borac protiv domaće ekipe Tuzla siti ide po novi pozitivan rezultat koji bi potvrdio dobar start Banjalučana u Premijer ligi.

U klubu se nadaju da bi mogli do pobjede na Tušnju, ali upozoravaju da neće biti lako. Prošlo kolo donijelo je pobjedu protiv Zvijezde 09 koju je savladao i naredni Borčev rival. Nakon analize te utakmice, jasno je da neke stvari nisu bile najbolje.

"Po izgubljenoj lopti smo imali problema, jer je protivnik ulazio u šanse iz kontranapada. Vezni red dobro radi, a u posljednjoj trećini nam nedostaje dobar pas, individualni potez koji bi doveo do gola. Odbrana nije primila gol 180 minuta što govori o čvrstini i stabilnosti", rekao je trener Borca Branislav Кrunić.

Кrunić je istakao da su igrači u veznom redu trkački odradili dobar posao. Ekipa se još uigrava kaže trener Borca koji ne krije da više očekuje od svojih napadača.

Defanzivac Nemanja Janičić na startu sezone je odradio dobar posao u tandemu sa novajlijom Markom Jovanovićem. Očekuje tešku utakmicu u Tuzli, ali vjeruje da njegova ekipa može do bodova. Кako prvenstvo bude odmicalo igraćemo sve bolje, rekao je Janičić.

"Mislim da se trebamo skoncentrisati na sebe i ono što smo radili i dogovarali se na treninzima. Potrebno je strpljenje kako bi sve došlo na svoje mjesto i kako bi Borac izgledao onako kako mi želimo", rekao je Janičić.

Gosti Fudbalskog kluba Borac danas su bili mališani iz vrtića "Danilo" koji su obišli stadion, trofejnu salu, a imali su priliku da prisustvuju konferenciji za novinare. Кrunić i Janičić su razgovorali sa djecom od kojih su neki pokazali želju da pojačaju Borac. Utakmicu na Tušnju igra se sutra od 20 časova.  

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина