Humanitarni meč

Borac i Vojvodina igraju za Saru

  • 06.09.2019. 14:47

Novosadska Vojvodina i banjalučki Borac, večeras u 19 časova i 30 minuta će na Gradskom stadionu odigrati prijateljsku utakmicu, čiji će prihod od prodatih ulaznica ići djevojčici Sari Vujinović, koja boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

Treneri dva kluba, Nenad Lalatović i Branislav Krunić, pozvali su navijače da dođu u što većem broj na humanitarni meč dva kluba.

Trener Novosađana apelovao je na Banjalučane da dođu na Gradski stadion u što većem broju kako bi se prikupio potrebni novac za kupovinu vozila oboljeloj djevojčici i da uživaju u lijepoj fudbalskoj predstavi.

"Bratski smo klubovi, provjerićemo trenutnu frmu svih igrača, rezultat mi u ovom trenutku nije najbitniji, iako je važan, bitno je da odigramo kvalitetnu utakmicu, da publika uživa i da se niko ne povrijedi. Volio bih da dođe što veći broj publike i da se prikupi potreban novac za kupovinu vozila za Saru, koja jako voli njen Borac. To je najbitnije", rekao je Lalatović.

"Čast nam je i zadovoljstvo što su nam Novosađani došli u goste i što imamo priliku da se pripremimo za naredne prvenstvene mečeve. Da vidimo na kom smo nivou u odnosu na klubove iz Srbije jer je Vojvodina dobro krenula u Superligi i želim im da tako nastave do kraja. Najbitnije je da ne bude povrijeđenih igrača, da pružimo kvalitetnu partiju sa obe strane. Daću priliku svima koji su tu i volio bih da dođe što veći broj gledalaca. Da bude spektakl i da prikupimo neophodna sredstva za djevojčicu Saru", rekao je trener Banjalučana Branuislav Krunić.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.