Borac i Banjaluka se spremaju za drugi turnir ABA2 lige

  • 31.12.2020. 19:06

Košarkaški spektaklu u gradu na Vrbasu sve je bliže. Pripreme za drugi turnir ABA dva lige privode se kraju.  Pred KK Borac je veliki izazov, da opravda ulogu domaćina, ali i da na parketu ostvari dobre rezultate.  Trener banjalučana Dragan Nikolić ipak kaže da je zadatak trenera da se bavi analizom a ne prognozama, pa je sa dosta opreza komentarisao očekivanja u predstojećem balonu.

"Ambicija Borca je, kao velikog kluba,  da ide na pobjedu u svakoj utakmici. Neki put ćemo ostvariti svoje ambicije, neki put nećemo. Time sam nadam se rekao, šta očekujem, čemu se nadam. Kakav će rezultat biti, ne znam. Mi ćemo dati sve od sebe. jedina mjera će biti teren", rekao je trener Borca Dragan Nikolić.

A da teren bude u savršenom stanju potrudili su se SC Borik, koji uz pomoć KK Igokea saniraju parket banjalučkog hrama sporta. Tako će dvorana Borik, iako bez publike,  ekipe drugoligaškog ABA karavana dočekati u potpuno novom ruhu. 

"Iskoristili smo priliku da se obnovi parket u dvorani borik, koji je već bio propao. Tako da će to dobro doći i dvorani Borik. Turnir na Zlatiboru se pokazao jako dobro. Organizacija je bila dobra. poštovale su se sve mjere. Nadam se da će, kao što je prvi balon prošao i u Banjaluci sve biti u redu", izjavio je Tibor Florjan, sportski direktor KK Borac. 

Drugi turnir druge ABA lige igra se od 18. Do 24. januara. 14 ekipa u sedam dana odigraće mečeve petog, šestog i sedmog kola. Borac prvu utakmicu igra 19. januara protiv Lovćena.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина