Premijer liga BiH

Borac dočekuje Zrinjski

  • 22.11.2019. 19:49

Fudbaleri Borca neporaženi su u zadnjih šest premijerligaških utakmica, a nakon prvenstvene pauze u goste im stiže mostarski Zrinjski, dužnik s početka prvenstva i jedina ekipa koja je ove sezone rezultatski deklasirala banjalučke "crveno plave".

Ipak, od onih mostarskih 4:0 u korist Zrinjskog, štošta toga se promijenilo i kod jednih i kod drugih. Borac je trenutno dva koraka ispred ekipe koju je nedavno preuzeo Mladen Žižović, a trener banjalučkog kluba, Branislav Krunić ne krije da u njegovom taboru sve pršti od samopuzdanja. 

"Realno, blagi smo favoriti i vjerujemo da možemo pobijediti. Pred domaćom publikom igramo dobro, na našem stadionu padale su i mnogo jače ekipe od Zrinjskog ove sezone, pružali smo dobre partije i pokazali se kao dobar domaćin. To je ono čemu sam težio od početka sezone", istakao je Branislav Krunić, trener FK Borac.

Krunić, ipak, kaže, da bi bilo suludo podcijeniti ekipu Zrinjskoj koja ima najbolju odbranu Premijer lige i mnoštvo kvalitetnih pojedinaca, a jednog posebno ističe.

"Najveću opasnost predstavlja naš Banjalučanin, Petar Kunić, koji u ovom trenutku najbolje izgleda kod njih. Ali, dobro ga poznajemo i pokušaćemo da ga neutrališemo. Poznavajući trenera Mladena Žižovića, vjerovatno će igrati čvrstu odbranu pokušavajući da nas iznenade kontranapadima", istakao je Branislav Krunić, trener FK Borac.

Krunića raduje što, nakon dugo vremena, ima kompletan igrački kadar na raspolaganju. Nemanja Janičić, oporavio se od povrede, a Aleksandar Radulović u ime saigrača poručio je da će svi oni koji istrče na teren dati sve od sebe da upišu nova tri boda.

"Znamo da neće biti lako, jer Zrinjski je ekipa koja je promijenila trenera, svake godine pretenduju na titulu, bore se za Evropu, ali u Banjaluci, pred našim navijačima, niko nije favorit", rekao je Aleksandar Radulović, FK Borac.

Utakmica na Gradskom stadionu u Banjaluci, igra se u subotu, sa početkom u 16.00 časova. 
 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.