Premijer liga

Borac dočekuje Čelik

  • 30.08.2019. 11:42

Fudbaleri Borca u nedjelju na Gradskom stadionu dočekuju Čelik u sedmom kolu Premijer lige BiH. Nama je svaka domaća utakmica pritisak, kaže trener Borca Branislav Krunić, a ova posebno jer nemamo pravo na kiks, nakon poraza u Mostaru.

“U ovoj utakmici mi imamo jedan zadatak. To je pobjeda i ništa drugo ne dolazi u obzir. Ako znamo da je prije godinu dana Borac zbog Čelika, administrativno ispao iz Premijer lige, onda imamo i veću želju i veću draž da tu utakmicu riješimo u svoju korist i na neki način se revanširamo što smo godinu dana bili u Prvoj ligi Republike Srpske. Prijeko su nam potrebni bodovi u ovoj utakmici. Protiv Čelika je i tradicija na našoj strani i nadam se da ćemo tu tradiciju nastaviti. Dužni smo pred svojom publikom da im pokažemo da Borac ima svoje mjesto u Premijer ligi i da igramo jednu od važnijih uloga”, kaže trener Borca Branislav Krunić.

Ljetošnje pojačanje Borca Marko Mirić svjestan je da neće biti lako u nedjelju, ali poručuje da im je utakmica sa Čelikom prilika da se iskupe za poraz u prošlom kolu.

“Sigurno da nas očekuje jedan težak protivnik, koji je većinu bodova skupio na strani. Međutim, to nas ne treba previše da interesuje. Mi želimo da se što prije iskupimo za poraz od prošle nedelje I siguran sam da ćemo svi skupa da se mobilizujemo i učinimo sve da tri boda ostanu u banjaluci, kaže Mirić.

Utakmica Borac-Čelik igra se u nedjelju u 20 časova.

Nakon toga slijedi reprezentativna pauza, koja će u Borcu proteći radno. Već za sedam dana očekuje ih prijateljska utakmica protiv Vojvodine, a zatim u srijedu 11. septembra I utakmica Kupa Republike Srpske.

Тагови: