Zeničani potpuno savladani u Banjaluci

Borac savladao Čelik sa 3:1

  • 01.09.2019. 19:42

U odličnoj utakmici fudbaleri Borca su na Gradskom stadionu pobijedili Čelik rezultatom 3:1 čime su došli do trećeg trijumfa ove sezone, a drugog domaćeg.

Dva gola dao je kapiten Stojan Vranjes, a treći je djelo Ivana Crnova. Jedini pogodak za goste postigao je Aidin Mahmutović. Borac je pola sata bio sa desetoricom jer je pocrvenio defanzivac Marko Jovanovic. 

To se nije osjetilo u igri, Čelik nije stvorio nijednu šansu, a Banjalučani su preko Crnova uspjeli i treci put da zatresu mrežu Bojana Pavlovića.

Tok meča:  

Fudbaleri Borca od početka meča krenuli su ofanzivno i stvorili dvije dobre prilike. U prvom minutu na dodavanje Stojana Vranješa napadač Srđaj Vujaklija šutira preko gola.

Minut kasnije Marko Mirić glavom sa pet metara šalje loptu pored gola.  

Dobru igru na startu meča kruniše Stojan Vranješ koji nakon kornera Subića u petercu Čelika nakon velike gužve nalazi put do mreže Čelika.  

Gosti uzvraćaju furiozno i stižu do izjednačenja u 19. minutu. Strijelac, Aidin Mahmutović.

Odlična akcija Borca, uporan je bio Vujaklija, a opet na pravom mjestu Stojan Vranješ. Borac vodi sa 2:1.

U finišu prvog dijela sjajan pokušaj Ermina Huseinbašića. Volej sa 17 metara otišao je pored gola.

Kraj prvog poluvremena

U drugom poluvremenu ponovo prijeti Vranješ sa nekih 22. metra, ali lopta ide preko gola.

U 59. minutu povrijedio se Aleksandar SUbić koji je iznesen na nosilima. Do sada je odigrao dobru utakmicu, a nedano se oporavio od teške povrede koljena.

Umjesto njega u igru je ušao Nebojša Runić, a uslijedila je i druga izmjena u igru je ušao Ivan Crnov umjesto Marka Mirića.

Crveni karton za štopera Borca Marka Jovanovića u 63. minutu. Igrao rukom kao posljednji igrač odbrane po mišljenju sudije Vladimira Bjelice.

Gol! Ivan Crnov donosi Borcu prednos od 3:1. Nakon sjajne kontre Banjalučana Crnov je izašao jedan na jedan sa defanzivcem gostoji, sjajno ga predriblao i slabijom lijevom nogom silovito pogodio za dva gola prednosti.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић