Odbojkaški derbi u Banjaluci

Borac dočekuje brčansku Mladost

  • 01.02.2019. 20:22

Najbolji tim BiH brčanska Mladost sutra dolazi na noge odbojkašima Borca. Višestruki šampion, te trenutni lider na tabeli apsolutni je favorit u Banjaluci. To ne sputava domaće odbojkaše već im daje dodatni motiv da izvuku i više od maksimuma kako bi iznenadili rivala. 

U Brčkom su dokazali da mogu da se nose sa igračima Mladosti, a Borac na domaćem terenu igra bolju odbojku nego na strani.

"Ove godine imamo stavrno dobru ekipu. Momci dobro rade i vidi se po rezultatu. Nadamo se da možemo da ih u iznenadimo, postoje neke taktičke varijante. Nećemo ih otkrivati", rekao je trener Borca Mišo Marjanović. 

Liga je ove godine kvalitetnija, izdvojili su se Mladost i Kakanj koji najviše ulažu kaže Marjanović. Borac je trenutno na poziciji koja vodi u doigravanje i za treće mjesto će se do kraja boriti sa Domaljevcem. Treba podsjetiti da su Banjalučani u donjem domu kada se računaju budžeti ekipa pa je svaki njihov uspjeh hvale vrijedan.

Banjalučani imaju jasnu računicu do kraja. Pokušaće da se domognu trećeg mjesta pred plejof kako bi izbjegli Mladost u polufinalu. Utakmica protiv aktuelnog šampiona igra se sutra u Boriku od 16 časova i 30 minuta.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм