Čelik savladao Sparse

Bojkot u Boriku: Igrači Borca pokazali šta misle o iznenađujućim rezultatima u Ligi BIH

  • 15.04.2021. 21:22

Banjalučki Borac savladao je Leotar 88:63 u 26. kolu Lige BIH, ali će uprkos tome najvjerovatnije ostati bez Lige 6.

Čelik je u četvrtak kao gost iznenadio favorita, ekipu Sparsa i pobjedom 78:64 obezbijedio mjesto koje vodi u Ligu &, a crveno-plave ostavio u nezavidnoj situaciji.

Iako su Banjalučani ubjedljivo savladali Leotar koji je bio bez trojice suspendovanih igrača i još nekoliko povrijeđenih, trebaće im "čudo“ za prolazak u završnicu prvenstva odnosno da Čapljina iznenadi Slobodu u Tuzli.

Ukoliko se to ne desi, osim Sparsa, Širokog i Čelika u Ligu 6 će Sloboda i Leotar koji imaju bolji skor od Borca u mini-tabeli ova tri kluba.

Pobjedom protiv Čapljine Sloboda će imati 38 bodova koliko imaju Leotar i Borac, a u mini-tabeli ova tri kluba Sloboda ima 7 bodova, Leotar 6, dok Borac sa 5 bodova ostaje bez plasmana u Ligu 6.

Duel Borca i Leotara trebao je da bude derbi, ali je bio daleko od toga. Ne samo da su Trebinjci bili lišeni pomoći trojice suspendovanih igrača, već je neposredno pred početak meč između Borca i Leotara praktično ostao bez rezultatskog značaja.

Naime, Čelik je iznenađujućom pobjedom protiv Sparsa u Sarajevu 78:64 izborio plasman u Ligu 6, a praktično Borac ostavio bez šanse, jer im je i uprkos pobjedi 88:63 nad Leotarom, sada potrebno čudo, odnosno da Čapljina u petak iznenadi Slobodu u Tuzli.

Košarkaši Borca i Leotara početkom drugog poluvremena pokazali su šta misle o rezultatu iz Sarajeva, tako što su "bojkotovali" dva napada, pustili da vrijeme istekne i za to vrijeme ironično aplaudirali.

Pogledajte kako je to izgledalo!

(Mondo)

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина