Bar

Bogdanović za ATV: Kompletni smo i ne bježimo od odgovornosti

  • 16.06.2019. 19:55

Srpski bek Bogdan Bogdanović pauzu po završetku sezone koristi kako bi se što bolje pripremio za reprezentativne obaveze. Otkako je završio sezonu u Sakramento Kingsima, Bogdanović radi individualno.

Ovih dana boravi u Baru na kampu Nikole Vučevića gdje se sreo sa ekipom ATV-a. Ponovo je Bogdan stao pred kameru Alternativne televizije i prokomentarisao dolazak srpskog trenera Igora Kokoškova u štab Kingsa.

"Igor je izuzetan trener, jedan od naših najboljih stručnjaka. Sigurno će nam mnogo pomoći svojim znanjem i iskustvom. Mislim da je pravo pojačanje za nas", rekao je Bogdanović.

Dolaskom Kokoškova, Sakramento sada ima srpsku petorku, naravno, ako računamo Stojakovića i Divca pored Bjelice i Bogdanovića. Oba košarkaša Kingsa igraće za Srbiju na Svjetskom prvenstvu. Ispunila se želja selektoru Aleksandru Đorđeviću da mu se konačno svi odazovu. Još samo da zdravlje posluži igrače pa da Srbija u Kinu ode sa 12 najboljih.

"Ne bježimo od odgovornosti. Pritisak je sada na nama. Suočićemo se s tim. Naši uspjesi iz prethodnih godina govore za sebe. Samo se nadam da ćemo svi biti zdravi i da ćemo tamo otići sa puno motiva i energije da napravimo novi uspjeh" dodao je Bogdanović.

Bek Sarakemnta došao je u Bar da pruži podršku saborcu iz NBA lige Nikoli Vučeviću. Na njegovom kampu skupilo se oko 50 talenata iz Crne Gore kojima je i Bogdan pokazao neke tajne.

"Ne treba djeci ništa pametovati. Igraju košarku zato što je vole. Tako sam razmišljao kao klinac, a sada radim ono što volim. Svi je volimo, svako na svoj način. Zato trebamo konstatno raditi kako bi se košarka širila i razvijala", zaključio je Bogdanović.

Тагови: