NBA

Boban Marjanović porastao

  • 09.10.2019. 09:46

Boban Marjanović, košarkaš Dalas Maveriksa, na novom mjerenju pred početak sezone navedeno je da je visok 2 metra i 23 centimetra.

To znači da je srpski košarkaški reprezentativac, inače novi košarkaš Dalas Maveriksa, dodatno je "porastao" od prošle sezone. 

U SAD se visina izražava u inčima, i prethodnih godina je vođen da ima 7'3", međutim po novom mjerenju Bobi je sada 7'4", odnosno ima 2.23.

NBA je pred početak nove takmičarske godine ozbiljno pooštrila provjeru, pa gotovo svega.

Tek prethodne godine otkriveno je da Badi Hild ima 26 godina, a ne 25, i zbog toga, ali i drugih stvari, NBA je odlučila da ovoga puta budu rigorozni i kod najsitnijih detalja.

Takođe, Dvajt Hauard, koji je po novom mjerenju visok 205 centimetara, a ne 211 kao što je do sada vođen. Nešto niži su i Luka Dončić, Al Horford, Ben Simons, Džeol Embid...

Do ovakvih rezultata se došlo prije svega zbog toga što su se košarkaši merili bosi, a ne obuveni.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.