Povratak stare slave

BK "Slavija 1961" domaćin prvenstva BiH

  • 04.04.2019. 19:39

Bokserski klub "Slavija 1961" danas slavi prvi rođendan, a kao poklon stigla im je organizacija prvenstva BiH za juniore i omladince. U SD Obilićevo naredna tri dana očekuje se oko stotinu takmičara iz cijele BiH, a Slaviju će predstavljati pet boksera. Vrijeme je da Slavija ponovo stvara šampione i pronosi slavu grada na Vrbasu, kao što je to činila decenijama unazad, kaže predsjednik kluba Božidar Pejaković. 

Budući asovi Slavije pozivaju publiku da dođe u što većem broju da ih podrži, a oni će im se, kažu, odužiti dobrim borbama i nadaju se zlatnim medaljama. 

A da bi stigli do zlatne medalje potrebno je mnogo rada i odricanja. Volje ne manjka, ali zato ovim mladim bokserima nedostaju osnovni uslovi za treniranje. Nadaju se da će u skorije vrijeme dobiti svoju salu i ring, a do tada neizmjernu zahvalnost duguju karate klubu Vrbas, koji im je ustupio svoje prostorije. Ipak, da nisu zaboravljeni pokazao im je predsjednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin.

Program takmičenja u petak i subotu počinje u 17 časova i 30 minuta, dok je finale u nedelju u 11 časova.

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок