MOSI

Bjelica: Pripreme pri kraju, Dodik otvara manifestaciju

  • 29.06.2019. 11:06

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je da se privode kraju pripreme za održavanje 56. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara /MOSI/ 3. jula na Sokocu, za čije potrebe će biti utrošeno više od dva miliona KM.

Bjelica je rekao Srni da će ovu manifestaciju otvoriti predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik. 

On je naveo da su za potrebe održavanja igara pripremljena tri nova teniska terena, a da će dva teniska terena sa tartan podlogom biti naknadno urađena. 

"Za reparaciju tartan staze, postavljanje nove ograde i popravljanje instalacija na stadionu bilo je potrebno oko 200.000 KM, s tim da je Svjetska atletska organizacija obezbijedila dvije trećine sredstava za tartan stazu, a ostatak je finansirala opština Sokolac", naveo je Bjelica, koji je i predsjednik Organizacionog odbora igara. 

Prema njegovim riječima, izgrađene su i asvaltirane sve prilazne saobraćajnice prema stadionu "Bara" i prema novim i ranije izgrađenim sportskim terenima. 

Bjelica je istakao da je u proteklih nekoliko sedmica na Sokocu mnogo toga urađeno na izradi, sanaciji terena, rekonstrukciji i rehabilitaciji ranije izgrađene infrastrukture za potrebe dvoranskih i sportova na otvorenom. 

On je za 3, 4, 5. i 6. juli u okviru kulturno-zabavnog programa ove manifestacije najavio koncerte poznatih pjevača. 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.