Radio sam jako da bih danas bio ovdje

Bjelica: Cijelog života me potcjenjuju

  • 27.10.2018. 13:48

Nemanja Bjelica, košarkaš Sakramenta, odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi nad Vašingtonom poslije čega je rekao da je mnogo puta u karijeri bio potcjenjen.

"Cijelog života, tokom cijele karijere, bio sam potcjenjen. Ali nemam problem s tim. Volim košarku i radio sam jako da bih bio ovdje danas. Srećan sam što sam dobio priliku da igram ovdje u Sakramentu, jer su Kingsi dio čak i naše, srpske istorije. Uzbuđen sam. Samo još da se Bogdan vrati i bićemo dobri", rekao je Bjelica poslije meča.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde na terenu je proveo najviše minuta od svih saigrača – 36. On je za to vrijeme uspio da ostvari učinak od 26 poena, 12 skokova, tri asistencije, uz jednu blokadu i ukradenu loptu.

Bjelica je iz igre šutirao odličnih 9 od 16, odnosno trojke šest od deset. Pored toga dok je on bio u igri Kingsi su bili na +16 u odnosu na Vašington i srpski igrač najzaslužniji je za trijumf ekipe Dejva Јegera.

"Igramo dobro. Nikada nisam vidio ovo, da trčimo toliko brzo... Foks je naš lider, a svi ostali ga pratimo. Mlad smo tim, ne želim sada da pričam o titulama ili plej-ofu, samo je sjajan osjećaj. Umalo nismo izgubili jer hoćemo da budemo brzi, ali to je način na koji moramo da igramo. Samo je bitno da ostanemo zajedno i da se spremamo za svaku sljedeću utakmicu", rekao je Bjelica.