U vrijeme "policijskog časa"

Bivši fudbaler Partizana opljačkan "kao u akcionim filmovima"

  • 31.03.2020. 16:08

Nekadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Davidov doživio je veliku neprijatnost, pošto mu je vojvođanskom mjestu Bač opljačkana mjenjačnica.

Sve se to dešavalo tokom zabrane kretanja za stanovništvo zbog pandemije koronavirusa.

"Za nevjericu je da se ovako nešto dogodi u periodu borbe za zdravlje, za živote ljudi. Desilo se u vrijeme policijskog časa, kad je u pet ujutru zazvonio telefon nije mi bilo svejedno. Na sigurnosnim kamerama se sve vidjelo, automobilom su išli u rikverc, razbili staklo i ušli u lokal. Uništili su unutrašnjost i razbili sef kao u akcionim filmovima. Brzo su i uhvaćeni, a sef nisu ni stigli da otvore. Jedan od njih je iz Bača, malo je mjesto, ljudi se znaju. Bio mi je njegov otac, šta čovjek da radi. Ne mogu da vjerujem, u vrijeme vanrednog stanja, strašno", ispričao je Davidov za Sportski žurnal.

Srećom po Davidova, policija je brzo reagovala i uhapsila M. Đ. (22), M. I. (26) i U. M. (22), a zatim u ataru sela pronašla i neotvoren sef u kome je bilo 20.000 evra.

Trenutke pljačke mjenjačnice Aleksandra Davidova zabilježile su kamere sa obližnjeg lokala.

Davidov je ponikao u Hajduku iz Kule, da bi 2010. godine prešao u Partizan za koji je odigrao 29 utakmica i postigao tri gola. Sa crno-bijelim je oisgurao i plasman u Ligu šampiona.

Karijera ga je zatim vodila u Izrael, da bi profesionalno prestao da igra fudbal 2018. godine. Odigrao je jednu utakmicu za reprezentaciju Srbije i pet utakmica u mlađim selekcijama.

Video pljačke pogledajte na OVOM linku.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.