Igokea domaćin

Bitka za trofej u Aba Ligi

  • 19.09.2018. 11:47

Najboljih osam klubova ABA Lige u naredna četiri dana (20. septembar – 23. septembar) vodiće bitku za prvi trofej u sezoni 2018/2019. KK “Igokea” domaćin je ABA Super Kupa. 

Turnir u Laktašima, 20.septembra, “otvara” utakmica između “Mornara” i “Partizana” koja počinje u 18.časova. Istog dana, u drugoj utakmici četvrtfinalnog programa sastaju se domaćin “Igokea” i akutelni šampiona ABA lige i učesnik Evrolige, KK “Budućnost” iz Podgorice.

Dan kasnije od 18 časova sastaju se “Cedevita” i “Zadar”, dok je posljednji četvrtfinalni par “Crvena zvezda” - “Olimpija”. Taj duel je na programu od 20.30. 

U subotu se igraju utakmice polufinala, dok je veliko finala i odlučujuća bitka za trofej ABA Super Kupa na programu u nedjelju od 20.30 časova.

Ekipe polako pristižu u Laktaše, a danas će se predstavnicima medija obratiti treneri Nenad Trajković (KK “Igokea”) , Mihailo Pavićević (KK “Mornar) , Nenad Čanak (KK “Partizan) I Aleksandar Džikić (KK “Budućnost VOLI).

Za to vrijeme, organizatori su u sklopu najave košarkaškog spektakla odlučili da naprave promotivnu akciju u banjalučkom parku Petar Kočić koja počinje, danas,  u 12.00  Očekuje se dolazak nekoliko igrača koji će da nastupe na ABA Super Kupu. Oni će da se okušaj u šutiranju trojki uz još nekoliko iznenađenja koja organizatori ne žele da otkriju.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.