Bez rukometa u Doboju: Otkazan TV turnir šampiona

  • 03.07.2020. 20:06

Predsjednik Izvršnog odbora turnira Enes Suljkanović potvrdio je da se TV turnir šampiona ove godine neće održati, a razlog je nestabilna epidemiološka situacija u vezi sa virusom korona.

"Teška je odluka bila pred Organizacionim odborom. U kontaktu smo sa predstavnicima klubova, pratili smo epidemiološku situaciju u gradu, regiji, Evropi i svijetu. Nismo vidoviti, ne znamo šta će se dogoditi u avgustu, a nakon događaja na teniskom turniru u Zadru, uzimajući u obzir i kako se nakon njega naglo povećao broj pozitivnih na virus korona donijeli smo odluku, u saradnji sa gradonačenikom Doboja Borisom Jerinićem, o otkazivanju. Gradonačelnik je ujedno i predsjednik dobojskog Kriznog štaba i savršeno je upućen u kompletnu problematiku. Vidite i sami šta se sve dešava kod nas i u regionu i zajedno smo procijenili da bi najbolje bilo da se ne upuštamo u rizik organizovanja turnira ove godine”, istakao je Suljkanović.

Nakon donesene odluke, u Doboju su se odmah okrenuli organizaciji turnira koji bi trebalo da bude održan sljedeće godine.

"Obavijestili smo sve ekipe koje su već bile prihvatile naš poziv da učestvuju na turniru o razlozima njegovog otkazivanja. Pozvali smo ih, ujedno, da budu učesnici naredne godine, što su oni i prihvatili. Istovremeno, obavijestili smo i kancelariju EHF-a u Beču, gdje smo naišli na razumijevanje, tako da naš turnir i dalje ostaje u kalendaru Evropske rukometne federacije", rekao je Suljkanović.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.