Igrač Real Madrida

Bejlova tazbina robijaši i dileri droge

  • 07.07.2019. 21:40

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Emom Ris-Džons na tajnoj ceremoniji na Majorci, piše britanski The Sun. Par je izgovorio sudbonosno da pred tek 60 bliskih prijatelja i članova porodice, a za ceremoniju je unajmljeno i posebno osiguranje za koje se vjeruje da je povezano s porodičnom dramom koju već nekoliko godina proživljava Ema.

Naime, njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njene porodice nije daleko od kriminala i mnogi se bave dilovanjem droge. Na vjenčanje nisu bili pozvani ni Emini djeda i baba, koji su je odgajili.

Vjenčanje je trebalo da održi prošle godine u Toskani, ali je odloženo zbog katastrofalnih odnosa u porodici Bejlove supruge. Nakon što je izašao iz zatvora, Emin otac je počeo da živi s ruskom cvjećarkom, što je još više razbjesnilo njegovu kćerku. Na vjenčanju u Toskani prošle godine trebalo je da pjeva Bijons, ali je cijela stvar propala.

Geret Bejl i Ema u vezi su od srednje škole. Ema ne voli medijsku pažnju te se tek povremeno pojavljuje u javnosti. Par ima dvoje djece. O Emi se zna da je na početku njihove veze radila kao frizerka u Kardifu, a kako je Geret bio uspešniji, tako je i ona polako proređivala svoje poslovne angažmane. Nema javne Instagram i Fejsbuk profile, skromno se oblači i posvećena je porodici.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.