Hand to hand

Banjaluka domaćin turnira za mlađe kategorije

  • 21.08.2018. 19:58

Regionalni rukometni talenti predstojećeg vikenda boraviće u Banjaluci gdje se održava prvi međunarodni turnir za mlađe kategorije Hand to hand. Tokom tri dana trajanja turnira grad rukometa biće, između ostalih, domaćin velikanima i učesnicima Lige šampiona, Celju i PPD Zagrebu. 

Direktor turnira Nebojša Golić najavljuje kvalitetan rukomet, a ovaj događaj biće omaž legendi banjalučkog Borca i jugoslovenkosg sporta Momi Goliću.

"Odlučili smo da krenemo u ovu priči koja bi trebala da traje dugo i postane tradicionalna. Povod turnira je moja želja da nešto posvetim svom ocu Momi Goliću, koji je dugo godina igrao za Borac, a kasnije bio funkcioner. Naziv turnira je simboličan, Hand to hand, jer se zna da je Momo uvijek svima bio na usluzi," rekao je direktor turnira Nebojša Golić.

Na turniru učestvuje osam, odnosno 12 klubova, u dvije kategorije. Igraće dječaci rođeni 2002. i 2004. godine i mlađi. Starija generacija igraće u dvorani Borik, dok će mlađi rukometaši voditi borbe u Kampusu, a onda se od polufinala i oni sele u najveću banjalučku halu. Ekipe će biti podijeljene po grupama i nema sumnje da nas očekuju kvalitetne utakmice. Organizatori imaju velike ambicije i za naredne godine.

Hoćemo da to bude preslikana Liga šampiona sa Gerflor podlogom, led displejima. Lajv strim je obezbijeđen u obje dvorane. Puno stvari nam je na umu, nismo mogli sve sada odraditi. Određene stvari imaćemo odmah, ali narednih godina želimo mini Ligu šampiona," dodao je Golić.

Turnir počinje u petak u 9 časova i 30 minuta. Svečano otvaranje je istog dana u 17 časova. Pored Celja i PPD Zagreba, igraće Borac m:tel, dugogodišnji šampioni Hrvatske Dugo Selo, još nekoliko ekipa iz Hrvatske i Slovenije te domaći klubovi. Promoteri turnira su Danijel Šarić i Andrej Golić.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.