ATP čelendžer

Banjaluka broji "sitno" do "Srpska open"

  • 06.09.2018. 19:38

U Teniskom klubu "Mladost", kroz šalu kažu, da iz parka "Mladen Stojanović" minulih dana ne izbivaju. Broje "sitno" do početka kvalifiakcija na ATP čelendžeru "Srpska open" koje počinju u subotu, i do tada sve mora biti kao "pod konac".

Ipak, ne žale se, jer ih raduje saznanje da će ovogodišnji turnir ponovo opravdati titulu jednog od najkvalitetnijih u regionu.

"Nemamo često priliku da gledamo vrhunski tenis u Banjaluci, pa čak i u regionu. Od našeg turnira, jedino je po rangu bolji onaj u Umagu, tako da svi u Banjaluci mogu da budu srećni što imamo jedan ovakav turnir", istakla je Lana Popović, direktor ATP čelendžera "Srpska open".

Teniske loptice, kojima će Janko Tipsarević, Tomaš Beluči i ostali teniseri igrati za trofej najboljeg na ATP čelendžeru "Srpska Open", danas, su kao svojevrsna pozivnica jednog od glavnih sponzora turnira, kompanije "Prointer" završile u rukama brojnih Banjalučana. Želja organizatora je da tribine budu pune, a već sada se na gradskim ulicama može saznati koga to čeka najveća  podršku.

"Očekujem dobar tenis i dobru zabavu tokom trajanja turnira". 

"Očekujem trijumf Janka Tipsarevića".

"Navijam za Belučija", istakli su građani.

Već od subote, 8. septembra pa do velikog finala koje je na programu osam dana kasnije, svi oni koji se zadese tada u Banjaluci, moći će da uživaju u vrhunskom tenisu, a ulaz je besplatan za sve mečeve.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.