Danilo Tošić

Banjalučkog kik boksera očekuje evropski ispit

  • 24.04.2019. 17:21

Banjalučkog kik boksera, Danila Tošić očekuje evropski ispit u ringu. Član "Ares gym-a", otputovao je u Brno na meč sa češkim kik bokserom Jirijem Jarošem.

"Odlično sam trenirao u minulom periodu.Imao sam nekoliko sparing mečeva u Beogradu i Novom Sadu. Fizički sam besprekorno pripremljen, a motiva nikada ne manjka. Znam da će biti težak meč. Moj rival će sigurno imati veliku podršku publike, ali očekujem da odnesem pobjedu u gostima.", samouvjeren je Tošić.

Put Brna ide i trener Denis Marjanović pod čijom komandom se Danilo Tošić pripremao za meč. 

"Prvi put "ulazimo" na češko tržište, a meč radimo za jednu od najboljih tamošnjih organizacija (Fusion-FN). Cilj nam je da se predstavimo u najboljem izdanju. Nikada nije lako doći do pobjede na gostujećem terenu. Znamo da moramo biti puno bolji u ringu od protivnika, ali spremali smo se za to. Očekujem da Danilo "odradi" veoma dobar meč.", rekao je Marjanović.

Borilački spektakl u Brnu zakazan je za 26. april, a Danilo Tošić i Jiri Jaroš odmjeriće snage u kategoriji do 86 kilograma.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.