Prvi međusobni duel dva tima

Banjalučani se nadaju pobjedi: Borac dočekuje Zvijezdu 09

  • 26.07.2019. 19:08

Nakon osvajanja boda na startu prvenstva, u Borcu se nadaju da će im ovaj put pred domaćom publikom pripasti cijeli plijen. Na Gradski stadion stiže ekipa Zvijezde 09, a biće to prvi međusobni duel dva tima. 

Trener Borca Branislav Krunić kaže da neće potcijeniti rivala, ali ono što ga zanima u ovom trenutku jeste samo pobjeda. 

"Znamo da je ekipa Zvijezde 09 u ovom trenutku u teškoj situaciji ali gledamo samo sebe, potrebna su nam tri boda da bismo lakše ušli u nastavak prvenstva i rasterećeno igrali utakmice koje nam slijede'', kaže trener Borca Branislav Krunić.

Krunić neće moći da računa na Almedina Ziljkića, koji se povrijedio na treningu, dok ostali igrači jedva čekaju da se predstave domaćoj publici. Među njima Srđan Vujaklija koji je ove sezone zadužio dres Borca. Favoriti smo na papiru, a na nama je da to dokažemo na terenu kaže Vujaklija, dodajući da se nada da će na Gradskom stadionu zasvirati violina, aludirajući na gestikulaciju kojom proslavlja pogodak. 


"Nadam se da će i sutra doći do toga. Ne obećavam ništa što ne mogu da ispunim, ali mogu da obećam da ću da "preorem" teren i da dam sve od sebe da "violina zasvira" , kaže Vujaklija.


Utakmica se igra sutra u 20 časova i 30 minuta. U ostalim mečevima sastaju se:

Mladost-Željezničar
Radnik-Tuzla siti
Sloboda-Široki brijeg

Nedjelja:

Zrinjski-Velež
Čelik-Sarajevo

Тагови: