OKK Borac

Banjalučani napadaju ligu BiH

  • 13.03.2019. 19:46

Tri kola prije kraja ligaškog dijela prvenstva Republike Srpske Borac se nalazi na čelu tabele i ima odlične šanse da u plej-of uđe sa prednošću domaćeg terena.

Tim Dragana Mičića igra odlično ove sezone. Dolaskom Dragana Tubaka i aktiviranjem Marka Šćekića Banjalučani su sklopili tim spreman za osvajanje titule i ulazak u Premijer ligu BiH.

Kapiten Srđan Lončar, kao najiskusniji igrač ekipe bar kada je riječ o Prvoj ligi Republike Srpske govorio je o prošlogodišnjem porazu u finalu od Bratunca. Iz te finalne serije izvučene su pouke koje bi mogle da budu dragocjene u doigravanju.

Nedavno se na parket vratio Šćekić koji istovremeno obavlja ulogu asistenta Draganu Mičiću. Njegovo prisustvo je veoma važno za ovu ekipu i upravo bi on trebao da bude taj tas na vagi koji bi Borac odveo do titule. Ipak, se radi o čovjeku koji je igrao Evroligu te osvajao trofeje u Njemačkoj, Italiji i drugim zemljama.

Iz Uprave kluba kažu da su ponosni na rezultate prvog tima, ali ih jednako raduje što Borac poslije nekoliko godina konačno ima sve selekcije u omladinskoj školi. Takođe, u drugoj ligi takmiči se i drugi tim sastavljen od juniora kojima su te utakmice veoma zanačajne. 
 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.