Prelijepa Ruskinja

Bajkovita priča Marije Šarapove: Nekad bez marke u džepu, a danas ima milione

  • 25.10.2019. 15:05

Marija Šarapova je nekada bila najbolja igračica svijeta. Prava je šteta što njeno tijelo nije izdržalo tolike napore, pa je zbog čestih povreda morala dosta da pauzira tokom karijere. Inače, da je ona bila na vrhuncu forme, njeno rivalstvo sa Serenom Vilijams imalo bi epske razmjere.

Da život piše romane, to znamo. A uspon Marije Šarapove je bio baš kao iz knjige. O tome koliko voli tenis i zašto i dalje poslije silnih zdravstvenih problema ima želju da radi i da se vrati na teren, Ruskinja je govorila u jednom intervjuu.

"Nevjerovatno sam fokusirana na udaranje žute loptice i mislim da je to vrlo dobra stvar", izjavila je Šarapova.

Maša je u karijeri zaradila 300 miliona dolara, a u Sjedinjene Američke Države iz Rusije je došla zajedno sa ocem sa samo 700 dolara u džepu.

"Imali smo 700 dolara kada smo došli. Moj otac je pokušavao da zarađuje, a ja sam se samo trudila da budem sve bolja i bolja. Da napredujem na Akademiji na Floridi. Nisam ni jezik dobro znala, ali sam ga naučila jer sam se zbližila sa djecom koja su tamo trenirala", rekla je lijepa Ruskinja.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.