Trener Igokee

Bajić za ATV: Hvala momcima, zasluženo smo pobijedili

  • 25.09.2020. 21:45

Trener Igokee Dragan Bajić, nakon plasmana u grupnu fazu FIBA Lige šampiona nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspjehom. Poručio je za ATV da je uspjeh utoliko veći ako se zna kroz šta je ekipa prolazila tokom pripemnog perioda.

"Prvo čestitam momcima. Šta smo sve prošli u proteklih mjesec dana, nedostatak igrača, nedostaje nam Kelmons, Voler je došao sa par treninga, Ilić bez ijednog treninga...i opet su nam u takvom stanju pomogli da dođemo do večerašnje pobjede. Kako se kaže, finala se ne igraju, finala se dobijaju. Znao sam da će biti teško, osjetila se i doza pritiska i sigurno i nedostatak energije kod mog tima. Igrali smo protv atipičnog i nezgodnog protivnika. Da nije bilo te nervoze mislim da smo mogli utakmicu ranije da prelomimo. Međutim, gleda se samo rezultat na kraju, a mislim da smo zasluženo pobijedili", izjavio je Bajić. 

Još jednom je trener Igokee čestitao ekipi, ali i Upravi kluba, koja im je obezbijedila maksimalne uslove za rad.
 
"Ova dva mjeseca što smo radili pošteno, Bog nas je nagradio plasmanom u Ligu šampiona. Jako sam srećan. Kada sam potpisivao ugovor rekao sam da nisma završio sve sa Igokeom i obećao sam da ćemo igrati Ligu šampiona, evo to sam ispunio", dodao je Bajić. 
 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.